Vi hjælper dig til en ny start!

Få fjernet din tatovering af Laura

Uddannet i tatoveringsfjernelse med laser hos Micronmed.

rethink logo sort

Laura

Tatoveringer er blevet mere og mere populære gennem årene. Mere end 10% af danskerne har i dag én eller flere tatoveringer. Desværre er det ikke alle, som er helt så tilfredse med dem, som da de fik dem lavet, og en stor del er interesseret i at få fjernet deres tatovering helt eller få lavet en cover-up tatovering.

Få en gratis konsultation før din behandling. Ring til os på telefon 60 22 19 19.

Hos Re-Think Tattoo Removal har vi mange års erfaring inden for tatoveringsfjernelse. Vi specialiserer os hovedageligt i at fjerne Black and Grey, men her sørger vi altid for:

  • en tryg og effektiv behandling
  • god tid til den enkelte kunde og behandling i dit tempo
  • efterbehandling
  • at opnå det bedste resultat under hele forløbet

Du kan roligt lægge din hud i vores hænder. Vi har altid fokus på, at du føler dig tryg og vel tilpas når du besøger vores klinik i Vanløse. Du er meget velkommen til en gratis konsultation, hvor vi kan få en snak om dine ønsker.

Vi behandler både med henblik på en fuld fjernelse af din tatovering, og også delvis fjernelse mes henblik på et flot cover-up.

Læs evt. vore mange flotte anmeldelser på vore Facebookside.

Har du brug for mere information eller en specifik pris på fjernelse af din tatovering, kan du kontakte os på tlf. nedenfor:

Proces

Tatoveringsfjernelse er en process man igangsætter når man ikke længere ønsker sin tatovering. Dette udføres, hos os, ved laserbehandling. En laserbehandling sprænger blækpartiklerne under huden og blækket udskilles herefter langsomt fra kroppen.

Ved en behandling afsættes 15 minutter uanset størrelse på projektet. Ved en første behandling bliver du informeret om selve processen, samt hvordan du skal forholde dig i forhold til efterbehandling. Selve behandling kan variere fra 2 sekunder til 10 minutter afhængigt af størrelsen på tatoveringen. Fælles for alle er at det er hurtigt og effektivt.

Resultater ses typisk efter 6-8 uger.

Efterbehandling

Efter en laserbehandling vil området blive rødt og hævet. I enkelte tilfælde kan der efter nogle dage opstå små blærer i huden, som er ganske normale. Disse må der ikke prikkes hul på. De forsvinder hurtigt af sig selv. Der kan også opstå kløen under huden nogle uger efter behandlingen.

Sol, spa, dampbade og svømmehal/pool frarådes i 4 uger efter behandlingen. Ingen hård fysisk træning de første par dage efter behandlingen.

Området holdes rent med parfumeri sæbe og efterbehandles med Aloe Vera gel 3 gange om dagen i en uges tid. Aloe vera gel kan købes i klinikken.

Vores Maskine

Vi benytter os af en Revlite som er en Q-Swiched Nd:YAG-laser med to bølgelængder.

Maskinen er én af de mest gennemtestede på markedet og én af de førende igennem de sidste 12 år. Vi er specialiserede i black and grey tatoveringer.