F.A.Q

Ofte stillede spørgsmål omkring Copenhagen Ink

VI HAR SAMLET EN RÆKKE SPØRGSMÅL SOM VI OFTE FÅR I VORES HVERDAG.

En stor tatovering er nødvendigvis ikke en dyr tatovering. Når du skriver til os, så send alle tanker, billeder og oplysninger du har om din nye tatovering. Jo flere oplysninger du sender os om dit projekt, jo nærmere et estimat på en pris kan vi give. I din besked ser vi helst, at du angiver størrelse, detaljegrad, placering og sender os et par referencebilleder. Det gør processen mere effektiv for begge parter, og vi vil hjertens gerne hjælpe dig på vej

En dagsession ligger fra alt mellem 2500 til 6000-, alt efter hvilken artist du ønsker. Vi har både nye lærlinge og erfarne tatovører i shoppen. Vi kan stå på mål for dem alle.

På vores lærlinge starter mindsteprisen fra 500 kr. I ny og næ kan du være heldig at støde på et godt tilbud på en af vores artisters sider, og så er det om at slå til.

Dan dig et overblik over vores sociale medier. Vi er både på Facebook og Instagam, og du kan skrive til os på begge platforme. Alle vores artister er repræsenteret på siderne. Gør dig en idé om, hvad du gerne vil have lavet eller hvilken stilart du foretrækker. Har du allerede besluttet dig, så smider du blot artisten en besked på vedkommendes side. Er du i tvivl, så skriver du en besked til vores manager, Pernille, eller ringer 42 15 90 00.

Information følger…

Jo større frirum du giver vores artister, jo bedre en tatovering kan de lave. Unikke tatoveringer er vores favoritter. Vi kopierer ikke tatoveringer, og derfor bliver der altid lavet et nyt design til din tatovering. Vi lytter selvfølgelig til dine idéer og tanker, så du er med os i processen hele vejen.

Som udgangspunkt nej. Det vil fungere sådan, at vi laver et design til dig ud fra alle dine beskrivelser og oplysninger. Designet får du at se, når du møder op til din tid. Er det lige i skabet, så går du og artisten i gang. Er der noget, du ikke kan lide, så løser vi det. At både du og vores artister går lykkelige herfra er vores mål.

Alfa omega er en god nattesøvn. Gå i bad inden dit besøg og få en bid mad. Hop i dit mest behagelige outfit. Skal du være hos os i længere tid, så medbring rigeligt med væske, noget at spise og lidt sukker. Det er en hård proces for kroppen at blive tatoveret. Lad din telefon op, sæt dit headset i ørerne, fyr op for din yndlings playliste og så tager vi os af resten.